Skip links

Privat rengøring

Privat rengøring - behøver du ikke selv stå for

Drømmen om at slippe for at gøre rent kan gå i opfyldelse, når du kontakter Hjorths rengøring. Vi er et firma, der arbejder seriøst og professionelt med privat rengøring.

En tæt kontakt med kunden om privat rengøring
Hos Hjorths Rengøring har vi en meget flad struktur. Du vil derfor opleve, at det bliver indehaveren, Lise-Lotte Hjorth, der laver aftalen med dig om, hvordan, hvor ofte og hvor, der skal gøres rent hos dig. På den måde kan du være sikker på, at de aftaler, der indgås, bliver overholdt.

Vores medarbejdere er rengøringsspecialister
Når vi laver en aftale med dig om privat rengøring, vil du udelukkende møde serviceorienterede og dansktalende medarbejdere. Alt vort personale har fået en grundig oplæring i egenkontrol og er naturligvis uddannede i at håndtere de rengøringsmidler, som vi anvender under vores privatrengøring.

En miljøvenlig og personlig privatrengøring
Hos Hjorths Rengøring, der er bosiddende i Randers nær Århus i Østjylland, arbejder vi kun med miljøvenlige rengøringsmidler; for både din, vores medarbejderes og for miljøets skyld. Vi tilstræber ligeledes, at det er den samme medarbejder, der kommer og gør rent hos dig gang efter gang. Det er jo dit hjem, det drejer sig om.

​Ring allerede i dag på 26 59 23 01 og få en snak om, hvordan vi kan klare din privatrengøring. Vi kan også hjælpe dig med hovedrengøring, til rengøringsopgaver der kræver grundigere og mere omfattende rengøring.

Kontakt os