Skip links

Privat hjemmehjælp

Privat hjemmehjælp i Randers

​Vi synes, at hjemmehjælp rent faktisk skal være en hjælp i hjemmet. Derfor har vi sammensat en hjemmehjælpsordning, der tager udgangspunkt i dig og dit hjem. Du får tilknyttet én rengøringsassistent, så du ikke skal åbne dit hjem for mange forskellige mennesker – og er der problemer eller spørgsmål ringer du direkte til Lise-Lotte Michelsen på 26 59 23 01. Hun finder en løsning med det samme.

Fritvalgsordningen
Hvis du er bevilget ”hjælp til praktisk bistand” – altså hjemmehjælp, kan du selv bestemme om det skal udføres af kommunen eller om du hellere vil have en fast rengørings-assistent fra et privat firma. Det private firma skal være godkendt af kommunen – og det er Hjorths Hjemmeservice naturligvis.​

Har du brug for ekstra hjælp
Hos Hjorths Rengøring kan du tilkøbe tid til ydelser der ikke indgår i den bevilgede bistand. Har du brug for hjælp til Vinduespudsning, gardinvask, tøjvask, hovedrengøring, ekstra rengøring eller andet. Bare spørg så klarer vi det. Det tidligere tilskud på 30 % bortfaldet og erstattet af Bolig-Job ordningen, hvor du efter fradraget på selvangivelsen, selv skal betale ca. 70 % af udgiften.

Kontakt os om privat hjemmehjælp
Ring allerede i dag til Lise-Lotte på 26 59 23 01, og få en snak om, hvad du kunne tænke dig af privat hjemmehjælp. Det er dig, der bestemmer.

Kontakt os