Skip links

Hovedrengøring​

Vi klarer hovedrengøring i Aarhus & Randers

En gang i mellem skal huset have den store tur. Det kan virke uoverkommeligt, men vi hos Hjorths Rengøring har prøvet det før. Vi bevarer overblikket og lægger sammen med dig, en slagplan for, hvordan en hovedrengøring skal foregå. Vi aftaler også sammen, i hvilken standard din hovedrengøring skal være, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds bagefter.

Hvad skal indgå i din hovedrengøring?
Det er selvfølgeligt op til dig, hvad din hovedrengøring skal indeholde. Der kan være mange forskellige behov – måske er der gulve, der skal behandles eller gulvtæpper, der skal renses. Skal vægge og lofter vaskes, og skal vinduerne også have en omgang; det tager vi os også af. Vi sørger oven i købet for at få linned, gardiner og måtter renset eller vasket.

Din hovedrengøring bliver udført ordentligt
Alle vores medarbejdere har naturligvis den relevante faglige uddannelse, der skal til, for at udføre enhver rengøringsopgave på professionel vis. Når du vælger Hjorths Rengøring til din hovedrengøring, kan du regne med at blive serviceret på dansk. Vi efterlader heller ikke dit hus eller din lejlighed i kemikaliedampe; alle vores rengøringsmidler er miljøvenlige, og vi bruger mikrofiberteknik alle de steder, hvor det er muligt.

Kontakt os omkring hovedrengøring
Bor du i Aarhus- eller Randersområdet i Østjylland, og vil hjælp til hovedrengøring, så kontakt Lise-Lotte på telefon 26 59 23 01. I denne forbindelse kan vi også tilbyde erhvervsrengøring.

Kontakt os