Skip links

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring udført af professionelle

I både små og store virksomheder er det vigtigt at bruge kræfterne på at udvikle virksomheden. Derfor er det vigtigt, at de basale ting er i orden; dette gælder naturligvis også rengøringen. Har I brug for en aftale om erhvervsrengøring, så kontakt Hjorths Rengøring; et lokalt firma, der udfører erhvervsrengøring i Randers og Aarhusområdet i Østjylland.

Sammen fastsætter vi standarden for jeres erhvervsrengøring
Vores rengøringsaftaler tager udgangspunkt i den fællesnordiske standard for professionel erhvervsrengøring. Kvalitetsniveauet for vores erhvervsrengøring fastlægges i samarbejde med kunden efter en gennemgang af lokalerne. Derfor kan I til enhver tid regne med, at den kvalitetsaftale, vi opstiller sammen med jer, bliver overholdt. Der er et hyppigere behov for rengøring i nogle lokaler, mens andre lokaler har brug for en væsentligt grundigere rengøring.

Et tæt samarbejde om rengøringen
Vi hos Hjorts Rengøring stræber efter at blive en integreret del af dagligdagen i virksomheden. Vi har en flad struktur, så I vil opleve en direkte kontakt med indehaver, Lise-Lotte Hjorth, som står for at lave aftalen omkring erhvervsrengøring med virksomheden.

​Ring til Lise-Lotte på 26 59 23 01. Vi kan også hjælpe med anden større rengøring og hovedrengøring.

Erhvervsrengøring handler også om trivsel
Som virksomhed synes vi, det er vigtigt at fokusere på trivslen blandt medarbejderne, fordi det giver et bedre resultat. Derfor lægger vi i vores virksomhed stor vægt på det psykiske arbejdsmiljø blandt vores medarbejdere og har i øvrigt fokus på miljøet.

Kontakt os